Răsfăţuri Culinare

Sătui de aceeași seară de pizza la birou? Prea puține opțiuni pentru un business dinner reușit? Deliciile noastre culinare sunt evenimente și mese, menite să CONECTEZE, IMPRESIONEZE și să DELECTEZE angajații și părțile interesate.

Harvesting season traditional Romanian food plate with cheese, bread, sausages, onions and red wine in glass in vineyards

I. CONNECTEAZĂ
Investește-ți bugetul în ceva care îți va încânta angajații, cu câteva săptămâni în avans. Bucurați-vă de mâncăruri delicioase în afara biroului, și de ce nu, în afara orașului?

Brunch în aer liber
Toată lumea iubește un brunch bun. Dar un brunch în aer liber, găzduit într-o locație istorică, făcut cu ingrediente locale, aromate, este ceva ce nu vezi în fiecare zi.

Cina de Wine Pairing
Un vin de calitate face ca fiecare masă să fie specială. Acum imaginați-vă cât de reușită ar fi o masă dacă ar ști cheia unei împerecheri de vin? Această experiență sublimă este garantată pentru a face o noapte memorabilă, pentru angajați și stakeholders.

Cină la stînă și foc de tabără
Un scenariu idilic care va rămâne în inimile angajaților pentru totdeauna. Degustare de brânză proaspătă la o stână, urmată de un foc de tabără care va reuni colegii și va da drumul poveștilor.

jay-wennington-N_Y88TWmGwA-unsplash

II. IMPRESIONEAZĂ
Toată lumea știe că afacerile de succes sunt încheiate în timpul unor cine reușite. Masa cu clienții este o parte importantă a procesului de construire a relațiilor. Adevărul este că oricine poate să achite nota, însă provocatoare este transformarea unei mese banale e într-o interacțiune care contează.

Farm to Table 
Când vine vorba de responsabilitate si sustenabilitate, Sibiul este în fruntea scenei gastronomice a României. Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care Sibiul deține cu mândrie titlul „Regiunea Europeană a Gastronomiei 2019”. Mesele tip farm-to-table sunt nu doar gustoase, ci și au la bază un mesaj puternic. Organizarea următoarei cine de afaceri într-un restaurant farm-to-table este o modalitate foarte bună de transmite clientului dvs. faptul că apreciați și respectați sustenabilitatea afacerilor și gestionarea eficientă a resurselor.

Live Cooking Show
Condimentează-ți cina de afaceri cu un live cooking show, făcându-i pe oaspeții tăi să se simtă exclusivi și speciali. Spectacolele noastre de live cooking au rolul de a combina divertismentul cu o încântare pentru simțuri. Oaspeții tăi vor fi ghidați prin procesul de pregătire creativă, descoperind toate etapele intermediare ale gătitului și gustând imediat rezultatele.

adam-jaime-dmkmrNptMpw-unsplash

III. DELECTEAZĂ
Echipa nouă? Lansarea de succes a unui produs? Întâlnire productivă de afaceri? Scoate-ți angajații și partenerii de afaceri la o seară energizantă și distractivă. Micile întâlniri și ceremonii pot fi foarte eficiente în loializarea persoanelor cu care lucrați. Spargeți gheața, sărbătoriți realizările și planificați-vă următoarele reușite.

Cooking Class
O echipă care gătește împreună, performează împreună. Dezvoltarea abilităților, coeziunea echipei și creativitatea sunt doar câteva avantaje din meniu.

Workshop de Mixologie
Toată lumea se bucură de un cocktail reușit, cu ingrediente perfect echilibrate și un gust sublim. Dar ce face un cocktail să fie minunat? Invită-ți echipa sau clienții la un atelier de mixologie, unde vor învăța știința fascinantă din spatele cocktailului perfect.

Degustare de bere
Acesta este evenimentul pe care nimeni nu vrea să îl rateze! Sărbătorește reușitele echipei sau partenerilor de afaceri într-o atmosferă vibrantă și relaxantă, în timp ce degustați bere artizanală preparată local. Acest eveniment este potrivit și pentru echipele noi care așteaptă cu nerăbdare să spargă gheața și să se cunoască.

Wine Tasting Masterclass
Adu-ți echipa împreună savurând și învățând despre vinurile fine, găzduite de un somelier profesionist.

新・素人娘、お貸しします。 82 仮名)北浦真美(化粧販売員)22歳。 javstar.mobi sdmu-912