Zbor peste Transilvania

Aveți ocazia de a experimenta o trăire unică în concediul dumneavoastră din Transilvania. O priveliște nemaipomenită asupra Sibiului și asupra împrejurimii este acum posibilă de printre nori.

Slider-3 Slider-2 Slider-1
<
>

Nu departe de Sibiu este aerodromul de la Cisnădie, de unde puteți descoperi împrejurimile cu un avion de 4 persoane dar și obiectivele turistice din Sibiu de la înălțime. În timpul zborului puteți să făceți poze minunate pentru a păstra amintirea experienței.

Este o experiență într-adevăr specială să poți privi regiunea din zbor. Un zbor scurt oferă o vedere magnifică asupra Cisnădiei, Cisnădioarei cu impresionanta biserică fortificată și asupra orașului vechi din Sibiu, alături de bisericile și renumitele piețe centrale. Dacă vă hotărați la o oră de zbor, puteți admira Munții Făgăraș, Lacul Bâlea dar și cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Această cetate este construită in stil Vauban, stil care se remarcă foarte bine din aer.
Dacă vă hotărâți asupra acestei experiențe unice, puteți admira atât peisajul, și multitudinea bisericilor fortificate săsești care se regăsesc în Transilvania, dar și satele și orașele care fac această regiune unică.

Servicii incluse:
• 1 ora de zbor

Preț

€ 380

Persoane

1 - 3 persoane

Durată

De la 30 minute până la 4 ore.

Rezervare

Pe tot parcursul anului, cu cel puțin 72h înainte.

Vremea bună este o condiție necesară pentru această experiență.
Contactați-ne telefonic: +40 720 901 091
Scrieți-ne: office@sibiureisen.ro

新・素人娘、お貸しします。 82 仮名)北浦真美(化粧販売員)22歳。 javstar.mobi sdmu-912