*Special de Iarnă: Hotelul de Gheață Bâlea*

Din Sibiu puteți face o excursie de o zi la Bâlea Lac unde o să găsiți pe timp de iarnă hotelul de gheată pe care puteți să îl vizitați sau dacă doriți puteți chiar înnopta acolo.

Slider-1 Slider-2 Slider-3
<
>

Drumul până la hotel este pe șoseaua Transfăgărășan care oferă o panoramă superbă asupra naturii. Drumul ne duce cu telegondola la peste 2000m peste nivelul mării la hotelul de gheață unde găsim și o biserică de gheață, un restaurant de gheață și desigur un bar de gheață care nu poate să lipsească.

Când ati mai avut ocazia să dormiți într-un hotel de gheață? Chiar dacă sună incredibil, acest lucru este posibil la Bâlea Lac. Vă așteaptă o combinație de aventură și entuziasm, care este disponibilă tot sezonul – un adevărat highlight pentru iubitorii de munte. În fiecare an hotelul de gheață este construit de la zero cu materiale care se regăsesc în natură, cuburi imense de gheață luate direct din lacul glaciar Bâlea. Sunt 12 camere în total unde totul este din gheață, inclusiv patul. Pentru înnoptare primiți o saltea și lenjerie de pat confortabilă, astfel încât noaptea să fie liniștită și nu o aventură în gheață.

Servicii incluse

• O înnoptare la hotelul de gheață cu mic dejun
• Transfer Sibiu – hotelul de gheață – Sibiu
• Bilet telegondolă

Preț

Începând cu € 169/ persoană

Persoane

Număr minim de participanți: 2 persoane

Pentru grupuri de peste 8 persoane, prețul o să fie stabilit pe grup.

Durată

1 noapte

Rezervare

Din 20 Decembrie până pe 15 Aprilie

Contactați-ne telefonic: +40 720 901 091
Scrieți-ne: office@sibiureisen.ro

新・素人娘、お貸しします。 82 仮名)北浦真美(化粧販売員)22歳。 javstar.mobi sdmu-912