6. Drumeție în Munții Cindrel

Sunteți una dintre acele persoane care se bucură de drumeții? România oferă pentru iubitorii de munte printre altele o varietate de trasee pentru drumeții și plimbări alături de un ghid specializat. Pentru acest tur am ales pentru dumneavoastră Munții Cindrel, unde natura și fauna sunt de-a dreptul unice.
Înainte să pornim la drum pentru a ne bucura de aerul curat din munți, putem mergem si la piața de țărani de unde putem să cumpărăm alimente proaspete pentru un picnic in Cindrel.

Slider Slider-2 Slider-3
<
>

Obiectivele zilei:
• Munții Păltiniș
• Vârful Bătrâna

Descriere detaliată
La numai 32km distanță de Sibiu se alfă stațiunea Păltiniș, un resort de schi din România. De aici vom porni în drumeție spre Munții Cindrel. Rezervația naturală Iezerele Cindrelului se află între vârfurile Cindrel și Frumoasa, unde sunt și două lacuri glaciare, Iezerul Mare și Iezerul Mic pe care le putem admira.
Această rezervație naturală este bogată în faună și peisaje minunate. Valea Frumoasei este unul din cele mai importante zone pastorale din România. O legendă spune că lacul Iezerul Mare a fost format din lacrimile unei păstoriţe tinere. Aici vă puteți relaxa și admira frumusețea naturii pe tot parcursul drumeției.

Servicii incluse:
• Ghid montan specializat
• Toate transferurile au loc într-un autobuz confortabil PKW/ Minivan
• Combustibil și taxele de drum

Preț

€ 124 / persoană

Persoane

Număr minim de participanți: 2 persoane

Pentru grupuri mai mari de 4 persoane, prețul va fi stabilit pe grup.

Durată

7 - 9 ore

Rezervare

Din 1 Mai până pe 1 Octombrie, cu cel putin 72 de ore înainte.

Contactați-ne telefonic: +40 720 901 091
Scrieți-ne: office@sibiureisen.ro

新・素人娘、お貸しします。 82 仮名)北浦真美(化粧販売員)22歳。 javstar.mobi sdmu-912