Experiențe Culturale

Aceste tururi sunt special concepute pentru angajați și colaboratori din alte orașe sau țări, care sunt se află în Sibiu pentru o scurtă călătorie de afaceri. Fiecare turneu este conceput pentru a face oaspeții să se îndrăgostească de oraș și să aștepte cu nerăbdare următoarea lor călătorie de afaceri aici. Tururile sunt axate pe furnizarea unei perspective bogate și distractive asupra istoriei și culturii Sibiului, prin TURURI DE ORAȘ și EXPLORARE ACTIVĂ.

Sibiu - piata mare

I. TURURI DE ORAȘ

Dragoste la prima vizită
Nou în Sibiu? Acest tur este introducerea perfectă în acest fermecător oraș vechi de 800 de ani. Vă garantăm că vă veți îndrăgosti de Sibiu până la sfârșitul acestui tur.

Tur de afaceri
Centrul orașului este vechi, dar restul orașului nostru este nou și evoluează. Descoperă scena de afaceri emergentă din Sibiu.

Turul Comunismului și al Revoluției
Atât informativ, cât și înfricoșător, acest tur este un must see pentru toți călătorii curioși, care vor să afle despre un trecut mai puțin însorit al Sibiului nostru fermecător și colorat.

Tur cu trotineta electrica
Descoperiți Sibiul în mișcare! Vezi cele mai importante atracții ale Sibiului și relaxează-te în același timp.

Sibiul pe bicicleta
Simte briza în păr și soarele pe față, în timp ce pedalezi pe străzile vibrante ale Sibiului.

_DPS6503

II. EXPLORARE ACTIVĂ

City Quizz
Iată ceva pentru cei care iubesc o provocare! Împărțiți-vă în echipe și mergeți într-un tur interactiv de explorare al orașului Sibiu. Această activitate este excelentă pentru angajații și partenerii străini, care doresc să exploreze orașul, dar și să formeze noi legături și să spargă gheața.

Treasure Hunt
E timpul pentru adrenalină și dopamină! Formați echipe, construiți legături, concurați și puneți abilitățile angajaților la test. Întreaga vânătoare de comori este împărțită în sarcini mici și interactive, menite să stimuleze concurența și să crească dopamina.

新・素人娘、お貸しします。 82 仮名)北浦真美(化粧販売員)22歳。 javstar.mobi sdmu-912