2. Sighișoara, Biertan şi Mălâncrav

Ați auzit multe despre Transilvania? Cunoașteți totul doar din povești și din poze? O excursie de o zi la Sighișoara, Mălâncrav și Biertan poate să vă sature curiozitatea. Vizitați-ne și lăsați-vă transpuși în atmosfera medievală a acestor localități.

Slider-3 Slider-2 Slider-1
<
>

Obiectivele zilei:
• Biserica fortificată din Biertan (Patrimoniu UNESCO)
• Cetatea medievală locuită din Sighișoara
• Castelul Apafi din Mălâncrav

Descriere detaliată
Biertan este un sat săsesc din Transilvania cu o impresionantă biserică fortificată care se află pe cel mai înalt punct al ținutului și este vizibilă din depărtare. Cetatea are trei rânduri de ziduri și găzduiește și renumita cameră de reconciliere, care ne aduce aminte de acele timpuri unde divorțul era greu de imaginat.

După ce admirăm Biertanul pornim mai departe spre Sighișoara. Sighișoara a fost construită de sași în secolul 12 și este și în zilele noastre un reper pentru Transilvania, fiind și una din puținele cetăți medievale încă locuite. Străzile sale înguste și orașul vechi din secolul 16 dau un farmec aparte orașului.

Mălâncrav este destinația noastră finală pentru ziua de azi. Aici trăiesc cei mai mulți sași din regiune. Așezarea săsească, Mălâncrav, a fost sub autoritatea aristocraților maghiari. Aici vom vizita casa familiei Apafi. Este un loc unde și Prințul Charles este un oaspete regulat. După ce vizităm biserica fortificată și satul plecăm mai departe spre Sibiu.

Servicii incluse:
• Ghid specializat
• Toate transferurile au loc într-un autobuz confortabil PKW/ Minivan
• Combustibil și taxele de drum
• Intrările la toate obiectivele din program

Preț

€ 129 / persoană

Persoane

Număr minim de participanți: 2 persoane

Pentru grupuri mai mari de 4 persoane, prețul va fi stabilit pe grup.

Durată

7 - 9 ore

Rezervare

Pe tot parcursul anului, cu cel puțin 72 de ore în avans.

Contactați-ne telefonic: +40 720 901 091
Scrieți-ne: office@sibiureisen.ro

新・素人娘、お貸しします。 82 仮名)北浦真美(化粧販売員)22歳。 javstar.mobi sdmu-912