Experiențe Memorabile

xÎn piața muncii de astăzi, angajamentul și reținerea angajaților sunt probabil cele mai mari provocări cu care te vei confrunta. Un mod vital de a-ți motiva angajații este prin organizarea evenimentelor și activităților în echipă. Însă poți considera că obții rezultatele dorite dacă participarea este scăzută și implicarea este aproape inexistentă? Am pregătit un set de Experiențe Memorabile axate pe activități în echipă, incentives și evenimente, care au ca rol motivarea și recompensarea angajaților.

black-truffles-red-background_109285-2529

I. ACTIV
Secretul pentru a avea o rată de prezență și implicare crescută la evenimentele companiei, este de a oferi experiențe pe care nu le-ar putea avea în timpul lor liber. Iată selecția noastră de activități premium care vor oferi tuturor participanților experiențe memorabile.

Vânătoare de trufe
Căutați ceva cu adevărat special? Ce spuneți de o vânătoare de trufe, organizată de un vânător profesionist de trufe. Nu departe de Sibiu, există un sat transilvănean, înconjurat de o pădure frumoasă care găzduiește o mare varietate de animale sălbatice și resurse delicioase. Petreceți ziua în natură, urmați câinii în sălbăticie și căutați acel „aur negru al Transilvaniei”. La sfârșitul vânătoarei, savurați un delicios risotto gătit pe foc deschis, în mijlocul naturii.

Concurs de golf
Construiți echipe puternice în cadrul unul concurs de golf. Nu trebuie să fii un jucător profesionist pentru a te bucura de aceasta activitate. Accentul nu este succesul individual, ci mai degrabă unitatea și adaptabilitatea echipei. Această activitate este un bun prilej de a dezlănțui creativitatea fiecăruia și de a descoperi talente ascunse. În acest fel, golful devine mai mult decât un simplu joc de agrement. Devine un proces dinamic de învățare și creștere, toate are ca scop atingerea unui obiectiv comun.

Activități Kidult
Cercetările arată că a fi jucăuși ne face mai fericiți, mai deschiși și ne ajută să formăm legături sociale. Cu toții avem la bază un caracter jucăuș, iar acest lucru nu se oprește în copilărie. Partea bună este că nu ești niciodată prea bătrân pentru a te distra din nou ca un copil. Alegeți dintr-o varietate de jocuri, cum ar fi escape rooms, jocuri în aer liber, alpinism interior și multe altele.

Călărie
Această activitate este menită să ajute echipele să se relaxeze și să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Permiteți-le să se concentreze mai bine petrecând o zi deconectați de la activitățile urbane obișnuite. Părăsiți pereții biroului și bucurați-vă de beneficiile terapeutice minunate ale interacțiunii cu natura, în cadrul sesiunilor de călărit.

alberto-bigoni-kvinEq5Utfw-unsplash

II. CREATIV
Echipa ta este blocată într-o încetinire creativă? Suferă de obișnuitul „coders block”? Du-ți echipa în afara mediului normal și pune-i într-un mediu nou pentru a-i determina să se gândească în afara zonei de confort.

Întâlnește o personalitate locală
Care sunt valorile companiei? Care este misiunea colectivă? Citatele de pe un afiș sau din motto-ul companiei comunică mesajul pasiv, pe când evenimentele companiei îl comunică activ. Compania dvs. apreciază creativitatea și inovația? Vom invita un artist local care să găzduiască un seminar de inspirație. Compania dvs. apreciază responsabilitatea? Organizează un seminar motivant susținut de un activist sau scriitor local.

Terapie prin artă
Aceste tipuri de clase nu au ca scop crearea unor lucrări fără impecabile și standardizate. Aceste clase sunt o formă pură de self care, menite să reducă stresul, să stimuleze moralul și să crească creativitatea. Ateliere precum pictura și olăritul sunt tehnici dovedite pentru a ajuta oamenii să intre în acea stare de mental flow de care avem nevoie cu toții pentru a crea lucruri mărețe.

matthew-lejune-onKZfGmLmgo-unsplash

III. CELEBREAZĂ
Petrecerile și evenimentele corporate sunt o oportunitate excelentă de a motiva angajații și de a le aminti de motivele pentru care au ales să lucreze pentru compania dvs. Acestea cresc moralul companiei și permit tuturor să socializeze în afara departamentului lor. Asta dacă este planificat corect. Iată unde venim în ajutor.

Evenimente și formații live
Planificarea unui eveniment mare sau a unei petreceri corporative poate fi stresantă. Experiența noastră și rețeaua de furnizori de încredere ne permit să livrăm evenimente impecabile și să negociem cele mai bune tarife. Vom acoperi totul de la locație până la angajarea furnizorilor, vom gestiona logistica și ne vom asigura că totul este adaptat nevoilor și dorinței companiei dvs. Pentru o petrecere cu adevărat reușită, putem aduce chiar și un live band sau diverse tipuri de divertisment.

Petrecere tip anii 90
Nimic nu-i face pe oameni mai nostalgici și mai vorbăreți decât o amintirea anilor 90. Vă vom ajuta să organizați o petrecere pe care angajații dvs. o vor ține minte de mult. Angajații vor avea ocazia să danseze pe hiturile anilor 90 și să formeze legături noi cu oameni din alte departamente, depănând amintiri și povești despre vremurile copilăriei. Cristian

Evitați obișnuitul
Rezervați neobișnuitul.

Locație

Sentimentele și comportamentul oamenilor sunt influențate puternic de mediul înconjurător.
Rezervarea unor locuri neobișnuite poate aprinde creativitatea oaspeților și îi poate implica mai mult în dinamica generală a evenimentului.

Adăugați acel plus de surpriză și magie evenimentelor și activităților dvs., găzduindu-le în locații neobișnuite. Imaginează-ți-vă că găzduiți următoarea lansare a produsului într-un Castel renascentis, sau următorul teambuling într-o biserică fortificată.

Unele dintre locațiile pe care le-am rezervat pentru evenimentele anterioare sunt Bibliotecile istorice, Bisericile fortificate și podgorii.

新・素人娘、お貸しします。 82 仮名)北浦真美(化粧販売員)22歳。 javstar.mobi sdmu-912