Acasa departe de casa

Angajați talent din străinătate? Uneori, angajații nu spun „Nu” ofertei tale de muncă. Pur și simplu nu sunt siguri dacă vor să spună „Da” orașului. Într-un oraș la fel de frumos ca Sibiul, acest lucru se poate întâmpla doar din cauza dezinformării sau a unui tur prost planificat. Contează pe noi pentru a obține un „Da” clar din partea potențialului angajat. Scopul tururilor noastre de ,,look and see” este ca individul sau familia să vadă, să simtă și să experimenteze viața în Sibiu.

Overview of Sibiu, Transylvania 3

Consultantul nostru va colabora cu departamentul de resurse umane al companiei dvs. pentru a discuta nevoile și dorințele personale ale candidatului dumneavoastră. Turul va aborda următoarele puncte de interes:

Tur de familiarizare
O introducere a punctelor culminante ale orașului Sibiu și a împrejurimilor sale cele mai apropiate. Turul va oferi o perspectivă generală asupra culturii și stilului de viață al orașului Sibiu, incluzând vizite la bănci, restaurante, supermarketuri, mall-uri, teatre, muzee, centre sportive și spa-uri. Vom face și un tur al cartierului în care locui potențialul dvs. angajat.

Viața socială și activități
Sibiul este divers în ceea ce privește opțiunile de petrecere a timpului liber, având ceva pe gustul tuturor. Vă vom prezenta candidatului viața reală a Orașului Vechi, scena de artă și meserii, precum și în împrejurimile diverse ale Sibiului, care oferă posibilități de a schia și a face drumeții și alte activități în aer liber.

Școli și viață de familie
Sibiu este cu siguranță un oraș în care copiii pot prospera: aer curat, spații verzi, școli și grădinițe de calitate, diversitate culturală și multe altele. Dacă candidatul dvs. intenționează să se mute cu familia sa, acest tur special se va concentra pe vizitarea școlilor și a locurilor destinare copiilor.

Candidatul dvs. a acceptat deja postul? Puteți rezerva în continuare turul cu privire la vizionare, pentru a vă asigura că expatriați se vor acomoda cu mai mult succes, făcând mai ușor să fiți productiv la locul de muncă și să formați legături cu colegii.

新・素人娘、お貸しします。 82 仮名)北浦真美(化粧販売員)22歳。 javstar.mobi sdmu-912