Tur cu bicicleta Cisnădioara și Cisnădie

Dacă sunteți o fire sportivă și doriți să descoperiți împrejurimile Sibiului de pe bicicletă, este desigur posibil. Împreună cu ghidul nostru putem descoperi Cisnădioara, Cisnădie, natura și împrejurimile cu bicicleta. Vom pleca din Sibiu prin parcul Sub Arini și apoi spre Cisnădioara și Cisnădie.

Slider-1 Slider-2 Slider-3
<
>

Obiectivele zilei:
• Parcul Sub Arini
• Biserica Fortificată din Cisnădioara
• Vizită exterioară a Bisericii Fortificate din Cisnădie

Descriere detaliată
Prima dată facem o plimbare plăcută prin parcul Sub Arini și apoi pornim spre Cisnădioara. Cisnădioara este un sat mic din apropierea Sibiului. Pe muntele Sf. Mihail se află o impresionantă biserică, construită în stil romanic, probabil cea mai veche din această categorie din Transilvania. Vom vizita biserica fortificată, iar apoi facem o pauză pentru a admira dealurile și pădurile, care înconjoară cetatea și savurăm peisajul idilic în liniște.

Din Cisnădioara plecăm mai departe spre Cisnădie, unde se și încheie turul nostru cu bicicleta. Vizităm exteriorul Bisericii fortificate din Cisnădie. Biserica este închisă în perioada 06.2019 până la sfârșitul anului 2020 din cauza lucrărilor de restaurare. Biserica a fost construită la începutul secolului 13 tot în stil romanic, dar după numeroasele transformări suferite de-a lungul timpului,a rămas doar baza bisericii în forma ei autentică.

Servicii incluse:
• Ghid specializat
• Bicicletă
• Intrările la Biserica Fortificată din Cisnădioara

Preț

€ 85 / persoană

Persoane

Numar minim de participanți: 2 persoane

Pentru grupuri mai mari de 4 persoane, prețul va fi stabilit pe grup.

Durată

7 - 9 ore

Rezervare

Din 1Aprilie până în 31 Octombrie, cu cel putin 72h înainte.

Contactați-ne telefonic: +40 720 901 091
Scrieți-ne: office@sibiureisen.ro