Despre Serviciile Noastre Corporate

Cine suntem noi
Suntem un tour operator local, membru al consiliului de turism regional (AJTS), activ din 2007. Suntem specializați în tururi tematice, precum și incentives, dezvoltate în jurul resurselor abundente de cultură și divertisment ale județului Sibiu, destinate grupurilor și organizațiilor.

În ultimii ani, am observat o cerere din ce în ce mai mare pentru tururile tip incentives și serviciile noastre de evenimente corporate. Aceasta ne-a determinat să creăm un nou tip de servicii, destinate IMM-urilor și marilor întreprinderi.

Beautiful Sibiu cityscape view on the sunset in Romania

Sibiu Reisen Corporate Services oferă o varietate de activități și evenimente, pentru angajați, membrii boardului și stakeholders. Experiențele noastre își propun să îndeplinească obiectivele interne și externe ale unei companiei.

De ce să veniți la noi?
E simplu. Departamentul de Resurse Umane cunoaște nevoile și dorințele angajaților. Însă dezvoltarea constantă a activităților noi, negocierea celor mai bune oferte, planificarea și supravegherea evenimentelor poate fi stresantă.

Cum putem ajuta?

Pe scurt, suntem experți în a crea amintiri.

În plus, după 12 ani de activitate am dezvoltat relații cu numeroși furnizori, permițându-ne să obținem cele mai bune oferte, locații inedite și multe altele.

Serviciile noastre se împart în 4 categorii majore.

  • Activități culturale
  • Experiențe culinare
  • Experiențe memorabile
  • Vizualizați și vizitați tururile pentru contractele de expați

Daca poți s-o visezi,
Putem s-o planificăm!

Căutați ceva ce nu ați găsit în prezentarea noastră? Avem foarte puține limitări, așa că pur și simplu contactați-ne direct, pentru a vă putea transforma visele în realitate.